Snu verden på hodet i dette actionspekkede bilspillet

GRIP er nå på Steam Early Access.

Da vi sist skrev om det lovende bilspillet GRIP, var det etter en mislykket Kickstarter-kampanje, og med lovnader om en debut på Steams Early Access-tjeneste. Et halvt år senere har spillet omsider dukket opp på Early Access, og kommer da til å være under stadig utvikling fram til utviklerne ser seg fornøyd med spillopplevelsen.

Per nå har spillet fire ulike våpen man kan plukke opp.

GRIP er per definisjon et bilspill av den gamle skolen, inspirert av Rollcage-spillene som herjet rundt årtusenskiftet. I dag kan GRIPs eksplosive bilkamper best beskrives som en blanding mellom Mario Kart og Twisted Metal.

Tyngdekraften har ikke noe å si i GRIP.
Caged Element

Men, i tillegg til å skyte raketter, miner og maskingeværskudd, kan bilene i GRIP også kjøre langs tak og vegger, og hvis du skulle komme til å lande på taket, gjør ikke det noe – bilen er nemlig lik på begge sider.

Slik det er nå får man enten spille alene mot datastyrte motstandere, eller på delt skjerm med en venn. I fremtiden loves det alt fra nettbasert flerspiller til arenabaserte bataljer, i tillegg til en rekke forskjellige biler og baner.

GRIP er for øyeblikket kun tilgjengelig på Windows, men på spillets hjemmesider går det stadig rykter om en PlayStation 4-utgave.

Jalopy er et annet, og nokså annerledes bilspill på vei til Steam:
Kjør gjennom Europa i en drittbil »

Siste fra forsiden