Kan du redde Peter Parker?

Dagens Spider-Man må samarbeide med fremtidens versjon.

Til høsten er det tid for nye eventyr med Spider-Man. Activision, Marvel og utvikler Beenox har nemlig kunngjort Spider-Man: Edge of Time, hvor «Spider-Man møter en av tidenes største utfordringer: å redde Spider-Man.»

Spillet foregår nemlig i to forskjellige tidsepoker. Ikke bare får vi spille i dagens verden (fra Amazing Spider-Man), men også i den gufne fremtidsverdenen fra Spider-Man 2099. Det den ene edderkoppmannen foretar seg vil kunne påvirke den andres verden – litt som i Back to the Future, med andre ord.

Fremtids-Spidey.

Utenom denne spennende detaljen har vi ikke fått så mange detaljer om det kommende spillet, men det fortelles at det er et actionfylt eventyr hvor de to versjonene av Spider-Man må jobbe sammen for å hindre Peter Parker i å dø (noe som visstnok ville hatt en katastrofal innvirkning på verden).

– Vi vil lage en fullstendig unik opplevelse i Spider-Man: Edge of Time, og vi jobber sammen med Peter David [en av skaperne av tegneserien Spider-Man 2099] for å lage en fartsfylt opplevelse hvor tiden hele tiden jobber mot deg, og Spider-Mans skjebne henger i en tynn tråd, sier Dee Brown, som er studiosjef hos Beenox.

Det er ikke spesifisert hvilke plattformer Spider-Man: Edge of Time kommer til.

Les også: Skaperen av Spider-Man forsvarer spillmediet

Teaser-film.

Siste fra forsiden