Kan slette Darkfall-figurene dine

Utvikerne tolker MMO-spillet på nytt, og utelukker ingenting.

Darkfall er en kuriøs sak. Det massive onlinerollespillet var under utvikling i ni år, og ble endelig utgitt i fjor. Da stod det som et av de mest hardbarka, ubarmhjertige spillene i sjangeren, med høy innsats og like stor belønning. Dette har hindret det fra å virkelig slå gjennom, men spillet har en trofast fanbase.

Vår MMO-ekspert Tor Egil synes spillet byr på en helt spesiell spillopplevelse, om man er villig til å bli dengt og ranet utallige ganger.

Dette er avanserte saker.

Utviklernes ubarmhjertige natur ser ut til å være videreført i måten de planlegger hele opplevelsen på. I et nytt innlegg i utviklerbloggen melder Aventurine at de ikke holder tilbake på noe vis når de utgir neste versjon av spillet. I Darkfall 2.0 kan de rett og slett velge å slette figurene dine.

– Vi har vurdert spillersletting på flere nivåer. Dette er viktige avgjørelser, for selv om dette er et nytt spill så er det også videreføringen av det eksisterende Darkfall. Samtidig er det ikke nødvendig å slette spillere slik den nye versjonen fungerer, men denne prosessen vil ikke være så drastisk som den hadde vært i den nåværende versjonen. Vi ønsker å diskutere dette når vi har gitt dere mer informasjon om det nye spillet, så dere forstår alle aspektene av det, skriver medprodusent Tasos Flambouras i innlegget.

Darkfall 2.0 er utviklernes overhaling av det opprinnelige spillet, og skal ikke være en oppfølger. I stedet er det summen av alle forbedringene de har ønsket å gjøre siden spillet ble utgitt. Oppgraderingen vil være gratis for de som allerede har betalt for Darkfall, samtidig som eksisterende spillere vil prioriteres i spilltestingen. De skal også ha unike arrangementer for å avslutte første kapittel av MMO-et.

– Dette er et veldig ambisiøst prosjekt, og produktet av mer enn to år med erfaringer og et helt år med utvikling av et team som er langt større enn det som jobbet med Darkfall. Ingen aspekter av spillet er uberørte. Det er på mange måter et nytt spill, men samtidig et nytt kapittel i det vi allerede spiller, erklærer Flambouras.

Aventurine ønsker ikke å love noen ankomstdato for denne utvidelsen, men sier at de kommer tilbake med mer informasjon i august. Følg med i spillets blogg for mer informasjon.

Siste fra forsiden