Kappløp med solen i nytt indie-spill

I Race the Sun har du dårlig tid.

Indie-spillet Race the Sun ble sluppet denne uken. Det er et superraskt flyspill hvor du kontrollerer et soldrevet fly. Problemet med denne miljøvennlige tilnærmingen er at solen er i ferd med å gå ned. Dermed må du fly så raskt du kan i retning solnedgangen, slik at du hele tiden holder deg innenfor det området solen klarer å lyse opp.

Underveis må du forsøke å unngå å krasje i ting, samtidig som du plukker med deg bonuser som blant annet øker hastigheten din. Spillet skilter også med en turbasert samarbeidsmodus hvor du og en kamerat må forsøke å komme så langt som mulig.

De abstrakte miljøene i spillet skapes av datamaskinen, og spillet byr også på et redigeringsverktøy som kan la spillerne lage egne miljøer.

Race the Sun kan kjøpes gjennom det offisielle nettstedet. Da får du en DRM-fri versjon til Windows, Linux og Mac OS X. Selv om spillet har blitt lansert vil utviklerne fortsette å jobbe med det i tiden som kommer, og de forteller at de har mange planer for nye funksjoner som skal inn i spillet.

Utviklerne håper også å lansere spillet på Steam, men siden Steam generelt ikke vil ha indie-spill med mindre de har karret seg gjennom Greenlight-systemet er det fortsatt ikke sikkert spillet dukker opp på tjenesten.

Les også: Sniktitt på Crimson Dragon

Hektisk trailer.

Siste fra forsiden