King Arthur-skapere med taktisk rollespill

Legg ut på en farlig sjøreise i Broken Sea.

Neocore Games, selskapet bak King Arthur-spillene, har kunngjort at de jobber med et taktisk rollespill som heter Broken Sea. Spillet foregår i en fantasiverden hvor et mektig imperium en gang hersket. Plutselig vekkes de gamle mytene om imperiet til live gjennom et mystisk angrep, og du spiller et respektert medlem av en monkeorden som må legge ut på en storslagen reise på jakt etter svar.

Det første du må gjøre er å finne et enormt skip, som er det siste av sin type. Dette skipet kan ta deg med til en fjern øygruppe, hvor store utfordringer venter. Du må samle sammen en gruppe helter, utforske verden og delta i actionfylte, taktiske slag.

– Broken Sea følger de klassiske rollespilltradisjonene. Takket være den episke handlingen og de unike, gruppebaserte taktiske mulighetene i spillet, ligger Broken Sea an til å tilby spillerne en svært engasjerende og involverende opplevelse, sier produsent Zoltan Pozsnoyi fra Neocore Games.

For øyeblikket vet vi ikke mer om Broken Sea, men det ble visstnok vist frem på E3. Neocore har ikke gitt noen utgivelsesdato, men spillet er annonsert for PC. Den Ungarn-baserte spillutvikleren jobber også med et actionrollespill som heter The Incredible Adventures of Van Helsing.

Les også: Til krig med Kong Arthur
Les også: Tilbake til mytiske Britannia

Siste fra forsiden