Kingdom Hearts 1.5 HD Remix annonsert

Square Enix pusser opp tre av seriens spill til neste år.

Square Enix har annonsert at de kommer til å slippe en samlepakke med oppussede Kingdom Hearts-spill til PlayStation 3 neste år. Dette melder Joystiq. Så langt er det kun Japan som er en sikker kandidat for lansering, men seriens popularitet her i vesten fører nok til at også vi får fingrene i oppussingsarbeidet. Pakken skal få navnet Kingdom Hearts 1.5 HD Remix, noe som faktisk ikke er et så forferdelig ekstravagant navn i forhold til flere av Square Enix’ senere titler.

I samlingen finner du en oppdatert utgave av Final Mix-versjonen (en type Directors Cut) av det første Kingdom Hearts-spillet på PlayStation 2, samt en oppusset utgave av Kingdom Hearts: Re: Chain of Memories. For å binde det hele sammen har Final Fantasy-giganten stappet inn mellomsekvensene fra Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: 358/2 Days, ifølge Famitsu.

Slik så Kingdom Hearts ut da det kom i 2002.

Hvor er Kingdom Hearts II?

Noen vil kanskje remje etter hvorfor Kingdom Hearts II ikke er med i pakken, men rent historisk er dette en logisk sammensetning. Disse tre spillene tar nemlig alle sted før eventyret i Kingdom Hearts II, og det er ikke urimelig å anta at Square Enix følger opp denne lanseringen med en ny pakke som inneholder Kingdom Hearts II, PlayStation Portable-spillet Kingdom Hearts: Birth By Sleep og Nintendo DS-spillet Kingdom Hearts: Re: Coded.

Famitsu hevder også at Square Enix jobber med et nettleserbasert kortspill satt i Kingdom Hearts-universet, men dette har det ikke kommet noen offisiell informasjon om enda.

Opp gjennom sine ti år har Kingdom Hearts-serien opparbeidet seg et repertoar på 7 spill, ikke medregnet oppussede nyutgivelser. Sistemann ute er Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance til Nintendo 3DS, som fikk god omtale her på siden da det ble sluppet i sommer.

Les også: Anmeldelse: Kingdom Hearts 3D: Dream Drop Distance Les også: Dream Drop Distance direkte knyttet til Kingdom Hearts 3

Siste fra forsiden