Tatsunoko vs. Capcom til vesten

Kjendiser og ukjente

Capcoms Wii-slåssespill får uventet utgivelse utenfor Japan.

Japanske Capcom har mange klassiske serier i stallen, og de vet å benytte seg av disse i en stadig strøm av oppfølgere. De har også vært med på flere slåssespill hvor kjente og kjære Capcom-figurer kan hammere løs på slåsskjemper fra andre spillutviklere og tegneseriehelter.

Det siste i rekken av disse spillene er Tatsunoko vs. Capcom til Wii. Her møter våre spillhelter anime-figurer fra animasjonstudioet Tatsunoko. Det ble lenge regnet som usannsynlig at det noensinne ville se dagens lys utenfor Japan da det antagelig ville bli en del kluss med ulike lisensavtaler, samt at mesteparten av anime-figurene er forholdsvis ukjente i vesten.

Nå dukker likevel spillet opp på det vestlige markedet. På Capcoms offisielle blogg har det nemlig blitt kunngjort at det slippes under tittelen Tatsunoko vs. Capcom: Ultimate All Stars.

Blant de mange Capcom-stjernene i Tatsunoko vs. Capcom finner vi naturlig nok Ryu, Chun-Li og Axel fra slåssespillserien Street Fighter. Vi får også spille som Mega Man Volnutt fra Mega Man Legends og Viewtiful Joe fra spillet med samme navn.

Mindre kjent for oss i vesten er antagelig Ken the Eagle, Tekkaman, Jun the Swan, Gold Lightan og andre helter fra Tatsunokos mange anime-serier.

Foreløpig er det ikke annonsert en slippdato, men Capcom skal ha mer informasjon om spillet tettere opp til årets E3-messe. Eurogamer kan melde at Capcom planlegger å slippe spillet i både USA og Europa.

Diskutér artikkelen i forumet

Siste fra forsiden