Kjente og kjære Nintendo-maskoter returnerer på 3DS

Pokémon, Yoshi og Link kommer til de små skjermene.

Nintendo har de siste par årene blitt beryktet for å spille på nostalgi i sine spillutgivelser. Hvis dette ryktet er noe som plager dem viste de lite til det da de under tirsdagens Nintendo Direct-sending i stor grad fokuserte på nye spill med gamle maskoter. Dette vedvarte på Nintendos YouTube-kanal som etter hvert ble fylt opp av trailere til kommende spill.

Sendingen åpnet med bilder fra Pokémon X/Y og avsløringen av den nye Pokémon-typen «Fairy». Denne vil være ekstra effektiv mot «Dragon»-typer, og flere eksisterende Pokémon vil bli omklassifisert til «Fairy». Nintendo annonserte også «Pokémon-Amie», funksjon i spillet som lar deg klappe og mate dine Pokémon via berøringsskjermen. Ikke ulikt Tamagochi, for de av oss som er gamle nok til å huske dem.

Yoshi og Link er tilbake

To Nintendo-produkter ble ikke nevnt under sendingen, men hvert spill fikk en trailer lansert på YouTube kort tid etterpå. Det første var et nytt Yoshi's Island-spill som skal komme til 3DS, og det andre var en oppfølger til Nintendo-klassikeren A Link to the Past.

Yoshi's New Island

Det nye Yoshi's Island har fått navnet Yoshi's New Island, og har en visuell stil som minner om tegninger gjort med pastellkritt. Bortsett fra den nye grafikken virker spillmekanikken uforandret fra tidligere. Du sluker fortsatt egg og skyter dem på dine fiender mens babyversjonen av Super Mario sitter på ryggen din.

The Legend of Zelda: A Link Between Worlds.

Nintendo la også ut en video fra det kommende The Legend of Zelda: A Link Between Worlds. Spillet minner i aller høyeste grad om forgjengeren A Link to the Past, men med moderne grafisk uttrykk. Vi får også se hvordan høydeforskjeller i spillverdenen fungerer og at Link fortsatt innehar evnen til å gjøre seg selv om til en flat tegning for å forsere hindringer. Heller ikke her ble en lanseringsdato avslørt.

Les også: Nytt Yoshi's Island-spel på veg Les også: Zelda-klassikar får oppfølgjar

Siste fra forsiden