Kjør lastebil i skogen

Spintires byr på avansert gjørmekjøring.

Spintires gir deg kontroll over tunge terrenglastebiler i gjørmete skogsmiljøer. Det hele starter i Russland, der du får i oppgave å kjøre tømmer ut av sibirske skoger. Du må selv laste tømmeret på lastebilen, og navigere deg ut av skogen ved hjelp av kart og kompass. Underveis må du også passe på å ha nok drivstoff.

Spillet benytter seg av flere realistiske elementer. Blant annet simuleres gjørme og vann på en langt mer autentisk måte enn vi er vant med, og det er fullstendig mulig å påføre terrenget store ødeleggelser. I tillegg er det mulig å sette seg bom fast, så her gjelder det å ha tunga rett i munnen.

Viktig å ikke gi opp.

Den første demoen av Spintires ble lansert for cirka ett år siden, og siden den tiden har britiske Oovee Game Studios jobbet jevnt og trutt med spillet. Nå har de lansert en ny teknologidemo som skal gi et inntrykk av hvordan terrengkjøringen fungerer. Den kan du laste ned fra det offisielle nettstedet.

Oovee har også startet en Kickstarter-kampanje for spillet, der de søker etter cirka 355 000 kroner for å fullføre spillet. Kampanjen ser ikke ut til å ha hatt noen spesielt vellykket start, og det spørs om ikke det faktum at man må spytte i hele 350 kroner for å belønnes med den ferdige fullversjonen har noe å si her.

Oppdatering:: Oovee har nå lagt inn to billigere alternativer for de som ønsker seg fullversjonen når den lanseres. Til gjengjeld får de som likevel velger å donere 350 kroner en personlig versjon av spillet.

Planen ser uansett ut til å være å lansere Spintires i januar 2014, for Windows-baserte PC-er. Du kan se en trailer fra spillet under artikkelen.

Les også: Racing med 1200 hester
Les også: Anmeldelse: UAZ Racing 4x4

Siste fra forsiden