Kjør som et svin på tvers av USA

Vi er bare uker unna Need for Speed: The Run-demoen.

Det har vært ytret mye skepsis til Need for Speed: The Run. Det neste tilskuddet til verdens største bilspillserie har nemlig valgt å flette inn kontroversielle historieelementer og sekvenser hvor du forlater bilen, noe vi blant annet reagerte på da vi tok en titt på spillet i sommer.

Kjør som et sviiiiiin.

Nå velger EA å slippe en demoversjon av spillet, slik at spillerne i det minste kan ta stilling til kjøringen før de eventuelt kjøper spillet. Ifølge en pressemelding får Xbox 360-eiere prøvespille The Run fra 19. oktober av. De med PlayStation 3 må vente til 29. samme måned. Begge demoene avsluttes 1. november.

Pengelens

Bilene man får leke seg med er det hissige råskinnet Lamborghini Gallardo LP550-2 Valentino Balboni, og den noe slappere men adskillig mer kontrollerbare 2012 Porsche 911 Carrera S. Det første miljøet vi får fyke gjennom i 300 kilometer i timen er de knusktørre Desert Hills i California, med langstrakte ørkensletter. Man får også suse gjennom Independence Pass i Colorado, hvor snøras og styggvær preger løypen.

Need for Speed: The Run forteller historien om Jack Rourke, som skylder en gjeng banditter masse penger. Han har ikke en inntekt som står i samsvar med gjelden, og forsøker seg på et intenst og livsfarlig billøp for å tjene noen kjappe grunker. Dermed må han knive med 200 sjåfører om å komme seg kjappest fra San Francisco til New York, for vinneren mottar 25 millioner dollar.

Fullversjonen av spillet utgis 17. november til PC, Xbox 360 og PlayStation 3. Det kommer separate versjoner til Nintendo 3DS og Wii.

Video fra spillet.

Siste fra forsiden