Klar for ny kvalifisering i kveld?

Meld deg på den femte cuprunden i spillturneringen vår.

Gjennom landets hittil største spillturnering skal vi kåre Norges beste i spillerne i Crysis 2, StarCraft II, FIFA 11 og Gran Turismo 5. Vi kaller arrangementet for Gamer?s Paradise, og hele turneringen avsluttes med en storstilt finale i Oslo 24.-26. juni.

Forrige uke gjennomførte vi de fire første cupene i StarCraft II og Crysis 2, hvilket betyr at totalt 64 spillere er kvalifisert til sluttspillet som starter 14. juni.

Les også: Premier for over 250 000 kroner

Men det er plass ytterligere 64 spillere fra disse to spillene i sluttspillet. De fire siste cupene i kvalifiseringsrunden gjennomføres på tirsdager og lørdager de kommende ukene, og en av dem går av stabelen allerede i dag.

Om du ønsker å vise dine ferdigheter i Crysis 2 eller StarCraft II (gjelder også om du røyk ut av de forrige cupene) kan du registere deg her.

Frist for påmelding til dagens cup er klokken 20:00 i kveld. Klokken 20:15 setter vi opp hvem som møter hvem. Deretter spiller man utover kvelden, frem til vi står igjen med åtte spillere. Disse går videre til sluttspillet i juni.

Merk: Turneringene i FIFA 11 og Gran Turismo 5 står fortsatt på vent på grunn av situasjonen med PlayStation Network og PlayStation Store. Vi kommer tilbake med informasjon når vi nærmer oss starten der.

Her melder du deg på turneringen!

Siste fra forsiden