Klassisk krigsfly med egen simulator

Amerikanske P-51D Mustang blir neste fly i DCS-serien.

Digital Combat Simulator er en serie flysimulatorer som skilter med svært høy realisme. Serien består per nå av to spill, DCS: A-10C Warthog og DCS: Ka-50 Black Shark. Førstnevnte setter deg i cockpiten til den kjente «stridsvogndreperen» A-10, mens spill nummer to omhandler det moderne kamphelikopteret Ka-50.

kommer et nytt spill i serien, og denne gangen er fokuset et helt annet. Det aktuelle flyet er P-51D Mustang, et klassisk amerikansk kampfly som ble introdusert i 1942 og ble et svært vellykket våpen under andre verdenskrig. Senere ble flyet brukt i Korea-krigen.

Flyet vil bli modellert med samme grad av nøyaktighet som Ka-50 Black Shark og A-10C Warthog. I tillegg vil det være kompatibelt med disse flyene, i tilfelle du vil lage noen usannsynlige «hva om»-scenarier.

Spillet blir kompatibelt med andre DCS-titler, inkludert A-10C Warthog.

The Fighter Collection, som sammen med Eagle Dynamics utvikler P-51D Mustang, er ikke noen ordinær spillutvikler. De eier og driver nemlig Europas største samling fungerende, klassiske krigsfly. Samlingen deres inkluderer en ekte Mustang som brukes jevnlig. Dermed bør en kunne anta at de har litt større kjennskap til flyet enn den gjennomsnittlige spillutvikleren.

Det er ikke kjent hvor omfattende P-51D Mustang blir, og om pakken vil inneholde andre fly fra samme tid som dataspillerne kan fly. Det blir uansett det første produktet i Flying Legends-serien, som vil ta for seg flere klassiske krigsfly. Utviklerne påpeker også at utviklingen av P-51D Mustang og andre klassiske fly ikke vil komme i veien for nye DCS-spill basert på moderne maskiner.

Siste fra forsiden