Knights of the Old Republic 2 har fått en oppdatering etter ti år

Høyere oppløsning og kontrollerstøtte er blant nyvinningene.

Aspyr Studio

Star Wars: Knights of the Old Republic 2 – The Sith Lords løftes ofte frem som en av rollespillsjangerens ypperste innslag, gjerne nevnt i samme åndedrag som Vampire: The Masquerad – Bloodlines og Fallout: New Vegas på grunn av sin noe uferdige tilstand.

Nå har det blitt litt lettere å oppleve denne perlen i moderne tid. I en oppdatering på Steam har utvikler Aspyr Media gitt spillet noen forbedringer som løfter opplevelsen noen hakk.

For de platformagnostiske er det nok spennende at spillet nå kan spilles på Windows, Mac eller Linux.

Forbedringer

Slik så spillet ut i gamledager.

37 prestasjoner har blitt lagt til, og man kan bruke Steam Cloud til lagring. Man kan velge oppløsninger på til 4K og 5K, og også i «widescreen». Foretrekker man en kontroller fremfor tastatur og mus, kan man bruke en Xbox 360-, Xbox One-, PlayStation 3- eller PlayStation 4-kontroller til å spille med.

Sist, men ikke minst, har spillet fått støtte for Steam Workshop. Det gjør det blant annet lekende lett å legge til The Sith Lords Restored Content Mod – en fan-skapt modifikasjon som søker å legge inn innhold som ble kuttet av utvikleren da prosjektet gikk tom for tid.

Vel å merke er det for øyeblikket Steam-utgaven av spillet som har fått oppdateringen. Utvikleren jobber med GOG.com og Star Wars-eier Disney for å få oppdatert også den nettbutikkens versjon av spillet, men forteller at de neppe vet noe mer om situasjonen før etter GamesCom om et par uker.

Fikk du med deg artikkelen vår om de uferdige spillene?
Spillene som fansen måtte gjøre ferdig »

Siste fra forsiden