Lek med store biler i høst

Knus små biler

Activision har kunngjort et nytt Monster Jam.

I et par år har Activision samarbeidet med motorshowarrangøren Feld Motor Sports om å lage spill av deres Monster Jam. Dette er et show hvor monstertrucker konkurrerer i løp og demonstrerer hvor gode de er til knuse ting som er mindre enn dem.

Bilde fra forrige Monster Jam-spill.

Activision melder nå at de jobber med Monster Jam 2011 til DS, PSP, Wii, Xbox 360 og PlayStation 3. Spillet skal utgis en gang i løpet av høsten, og plasserer deg bak rattet på tredve ulike kjøretøy fra det offisielle Monster Jam-arrangementet. Disse har velklingende navn som Grave Digger og Maximum Destruction.

Hvis du av en eller annen merkelig grunn ikke vil kjøre Maximum Destruction kan du også sette sammen din egen monstertruck. Doningen kan så oppgraderes med nye deler du låser opp i løpet av spillets gang.

Spillet byr på åtte baner basert på virkelige motstykker, og det loves at de skal pyntes opp med mye show og spetakkel. Målet ditt er å vinne en serie løp og stige i gradene for å delta i den store Monster Jam-finalen. Bortsett fra å spille alene kan du også konkurrere mot andre i flerspillerdelen.

Forrige Monster Jam-spill vi anmeldte her på Gamer.no fikk en noe lunken mottakelse, så forhåpentligvis går det bedre denne gangen.

Siste fra forsiden