Kojima Productions - Death Stranding

Kojima Productions vil også lage filmer etter hvert

Death Stranding-studioet vil ikke bare holde seg til spill.

Kojima Productions

Kojima Productions har de siste fire årene jobbet for fullt med Death Stranding – det svært etterlengtede spillet som omsider skal lanseres førstkommende fredag. Det har imidlertid ikke hindret studioet i å tenke fremover, og skal vi tro grunnlegger Hideo Kojima kan fremtiden by på mer enn bare spill.

Danske Mads Mikkelsen er blant flere profilerte skuespillere på rollelisten til Death Stranding.
Espen Jansen/Gamer.no

I et intervju med BBC denne uken fortalte studiosjefen at Kojima Productions også ønsker å lage filmer etter hvert.

– I fremtiden vil Kojima Productions begynne å lage filmer. Er du flink til å drive med én ting kan du være flink til å drive med alt, sa Kojima med et lurt blikk.

Ifølge Kojima kommer spill til å måtte konkurrere mer med film i fremtiden, etter hvert som alt vil kunne strømmes til plattformer som telefon og nettbrett. Dette vil visstnok skape en helt ny type spill, som han gleder seg til å gå løs på.

Film og spill i Death Stranding

Death Stranding ser allerede ut til å sy sammen elementer av film og spill, noe Kojima overhodet ikke har lagt skjul på. Han har tidligere fortalt at det skal være mulig å oppleve spillet nærmest som en ren film, nettopp for at Death Stranding også skal appellere til filmfans.

Vår egen Espen Jansen er i full gang med spillet, og publiserte sitt førsteinntrykk i slutten av forrige uke. Der skryter han blant annet av mystikken i spillet, som fester klørne tidlig og aldri gir slipp.

– Etter nærmere 35 timer er vi bare litt over halvveis ut i Death Stranding, og mystikken er fortsatt et av spillets absolutt kraftigste virkemidler. For selv om det man gjør fra sekund til sekund ikke alltid gir like mye mening, sitter man likefremt igjen med en følelse av at omtrent hva som helst kan skje rundt neste sving.

Les også: Death Stranding kommer til PC neste år »

Siste fra forsiden