Kojima slipper nytt, mystisk klipp fra Death Stranding

Denne krabaten er visst noe av det vi kan se frem til i Death Stranding.
Kojima/Twitter

Ennå har vi ikke blitt særlig kloke på hva Kojimas neste spill Death Stranding skal by på. I forbindelse med Tokyo Game Show-messen kom det enda en video fra spillet, og også denne gangen er det mystikk som er stikkordet.

Det nye klippet ble lagt ut på Kojima Productions' Twitter-konto og introduserer «The Man in the Golden Mask», en av de enigmatiske figurene man møter i spillet.

Kjent stemmeskuespiller

Denne figuren er det Troy Baker som har stemmen til. Baker er en kjent figur innen stemmeskuespill i spill, og har blant annet tidligere hatt rollen som Bruce Wayne i Telltales' Batman-serie.

Denne nye figuren vet vi fint lite om, annet enn at han har en gullmaske – med en annen maske bak.
Kojima/Twitter

Det kan se ut til at det dreier seg om en slags sjefsfigur, men som med alt annet som er delt fra spillet blir også dette bare spekulasjoner.

Death Stranding ble først annonsert under E3 for to år siden, da også med en forvirrende trailer, og nok en absurd video fra spillet kom på årets E3-messe i juni.

Ifølge skaper Hideo Kojima skal det være et sandkassespill med actionelementer, og Kojima har også hintet om at spillet utforsker en ny tilnærming til det å dø ved at man tas til en slags «skjærsild»-virkelighet som kan utforskes i førstepersonsperspektiv.

I tillegg til Troy Baker er blant andre den kjente, danske skuespilleren Mads Mikkelsen på rollelisten. Spillet skal slippes til PlayStation 4 på en ennå ukjent dato.

Les også: Telltale Games stenger dørene etter 14 år »

Siste fra forsiden