Death Stranding

Kojima viste frem nesten én time av Death Stranding

Endelig en skikkelig video av det mystiske spillet.

Sony

Informasjonen om Kojimas neste spillsatsing Death Stranding har kommet litt stykkevis og delt, og ikke gjort oss så mye klokere på hvordan spillet faktisk er å spille. Nå har spillskaperen endelig for alvor lettet på sløret.

På Tokyo Game Show-messen ble nemlig rundt 50 minutter av spillet, ett helt oppdrag, vist frem. Videoen er lagt ut på den japanske PlayStation-kanalen på YouTube.

Klippet kommenteres dessverre kun på japansk av Kojima selv. Den gir oss uansett et grundig visuelt innblikk i hva man gjør i spillet, samt noen av teknologiene og mekanikkene man får leke seg med – og ikke minst kampelementet.

Sony

Svevebrett og exoskjelett

Innholdet i videoen utdypes på den offisielle PlayStation-bloggen, hvor det kommer frem at et viktig element i spillet er forberedelsene man må gjøre i forkant av oppdragene, som innebærer nøye utvelgelse av utstyr med ulike egenskaper.

Én av duppedittene man kan drasse med seg er et slags svevebrett man kan bruke både til å transportere seg selv og ulike typer last.

En annen er et exoskjelett, «Active Skeleton», som setter hovedpersonen i stand til å løpe lengre og raskere enn vanlig, og til å foreta lang hopp selv med tung last.

Ellers er studering av kartet en viktig del av planleggingen av oppdragene, og det er mulig å definere bestemte ruter på forhånd, basert på faktorer som terreng, stigninger og vann.

Death Stranding lanseres 8. november for PlayStation 4. Demonstrasjonen av spillet ser du i videoen under, cirka 7 minutter og 30 sekunder inn.

Les også: Kojima avslører at Death Stranding kan oppleves som en «ren» film »

Siste fra forsiden