Kommer Bioshock-spillene til PlayStation 4 og Xbox One?

Lekket butikkoppføring tyder på det.

2K Games

Mye kan tyde på at Irrational Games’ populære Bioshock-spill er på vei til PlayStation 4 og Xbox One mot slutten av året. En samlepakke ved navn The Bioshock Collection ble denne helgen lagt ut for forhåndssalg i den sørafrikanske nettbutikken Raru, men oppføringen ble senere fjernet.

Kanskje får vi et gjensyn med disse to i november.
2K Games

Ifølge oppføringen, som fortsatt er tilgjengelig via Google Cache, er samlepakken ventet den 27. november, men den sier ikke noe om hvorvidt det er snakk om rene porteringer eller oppussede versjoner av spillene. Hvilke spill pakken inneholder nevnes heller ikke, men det er naturlig å tro at alle tre Bioshock-spillene er inkludert.

I en uttalelse til Videogamer.com sier utgiver 2K Games at de ikke svarer på rykter og spekulering, og de vil derfor ikke bekrefte eller avkrefte at en samlepakke er på vei. Altså blir vi pent nødt til å vente på en offisiell annonsering – dersom ryktene stemmer – før vi kan begynne å glede oss til et gjensyn med Rapture og Columbia.

To år siden avslutningen

Det er nå over to år siden Irrational Games lanserte Bioshock Infinite, som både markerte slutten på Bioshock-serien og slutten for det populære studioet. I seriens tredje spill fikk vi et avbrekk fra den dystopiske undervannsbyen Rapture og fikk i stedet utforske Columbia, en tilsynelatende utopisk by plassert høyt opp i skyene.

BioShock Infinite tok oss med til vakre Columbia.

Hos oss fikk spillet toppkarakter, og vår anmelder ble spesielt bergtatt av spillets design og den sømløse opplevelsen det var å spille Bioshock Infinite:

– Bioshock Infinite er helt unikt, og det Irrational Games har klart å få til med dette spillet er noe helt spesielt. Det overgår det originale Bioshock, noe som i seg selv er en prestasjon, men det gjør det også på en måte som er så latterlig overbevisende. På de skarve ti timene det tok å fullføre ble jeg Booker DeWitt, og fra mitt første steg inn i Columbia var jeg bergtatt, skrev Espen Jansen i 2013.

Ken Levine fortsetter å lage spill.
Bioshock-skaperens neste spill byr på en ny type fortellerteknikk »

Siste fra forsiden