Konami jobber gjerne med Platinum igjen

Lager en Metal Gear Rising-oppfølger om det kommende spillet gjør det godt.

I et intervju med Eurogamer kommer det frem at Konami mer enn gjerne jobber med Platinum Games på enda et Metal Gear Rising-spill – så lenge kommende Metal Gear Rising: Revengeance får en god mottagelse.

– Dersom folk liker Metal Gear Rising: Revengence, og dersom fansen spør etter mer, ville det ha vært herlig. I så fall vil vi gjerne vurdere å jobbe på et nytt Metal Gear Rising-spill, forteller spillets produsent, Yuji Korekado.

– Verken Platinum eller vi kan lage dette alene

Metal Gear Rising: Revengeance har hatt en besynderlig utviklingshistorie. Spillet begynte som et Kojima Productions-utviklet spill kalt Metal Gear Solid: Rising, men ble kansellert etter at studioet slet med å få til det de ønsket. Platinum Games tok så opp tråden, gav spillet sitt nye navn, og endret drastisk på spillelementer.

Korekado er åpen for at Platinum kan ha en lignende rolle i den potensielle oppfølgeren.

– Dette er helt klart et spill vi ikke kunne ha laget her på Kojima Productions. Samtidig er nok ikke dette et spill Platinum Games kunne ha laget alene. Vi ser på spillet som et samarbeidsprodukt, der vi og Platinum legger sammen våre sterke sider. Så om vi skulle finne på å lage en oppfølger vil vi definitivt jobbe i et lignende partnerskap, forteller Korekado.

Først må dog Metal Gear Rising: Revengeance gjøre sin planlagte entré, og finne suksess på PlayStation 3 og Xbox 360 22. februar 2013.

The Phantom Pains aka. Metal Gear Solid V.

Mer Metal Gear i sikte

Det er en spennende tid for Metal Gear-fans.Tidligere i år annonserte Kojima Productions sandkassespillet Metal Gear Solid: Ground Zeroes med en dryg trailer. For et par uker siden, under årets Video Game Awards på Spike TV, dukket det også opp et mystisk prosjekt som etter alt å dømme er Metal Gear-relatert. Prosjektet heter The Phantom Pains og utvikles angivelig av Moby Dick Studios, men kryptiske og ikke fullt så kryptiske hint peker mot at dette er et Kojima-spill – kanskje også Metal Gear Solid V.

Tidligere i år kom også en samlepakke med HD-utgaver av Metal Gear Solid 2: Substance, Metal Gear Solid 3: Subsistence og Metal Gear Solid: Peace Walker. Vår anmelder var henrykt over pakken, og kalte det en perfekt mulighet til å oppleve serien.

Les også: Er The Phantom Pain et nytt Metal Gear Solid-spill? Les også: Sniktitt: Metal Gear Rising: Revengeance

Siste fra forsiden