KONKURRANSE: Nok en dag nærmere jul, og en ny luke er åpnet i kalenderen
Konkurranse
(Bilde: Shutterstock/fotohunter/Gamer.no)

Julekalender 2015 - luke 18

Nok en dag nærmere jul, og en ny luke er åpnet i kalenderen

Bybygging, sa du?

Helt siden 2003 har Gamer.no arrangert en årlig julekalender, og adventstiden i år blir selvfølgelig ikke et unntak. Nå er den lange tradisjonen i gang igjen, og vi har sikret oss en haug med kule premier som du kan vinne i år. Alt fra konsoller, nye storspill, gamle klassikere og spillutstyr ligger og venter bak de 24 lukene. Vi garanterer noe for en hver smak.

Hyllest til SimCity-klassikere

Cities:.
Cities: Skylines. Bilde: Paradox Interactive

I dagens luke appellerer vi direkte til borgermesteraspirantene der ute, da selvfølgelig med årets heteste simulator-spill, Cities: Skylines. Dette er en hyllest til fordums SimCity-klassikere, og byr derfor på digre og dynamiske bykjerner, med alt det man kan forvente av et spill av denne typen: Bygg massive veinett, sikre vann- og strømtilgang til alle dine innbyggere, og pass på at kriminalitet og brannfare ikke skyter i været.

Vår anmelder var så begeistret at han kalte Cities: Skyline «bybyggerspillet vi har ventet på» – et simulatorspill til å fylle tomrommet etter det uheldige som skjedde med forrige utgave av SimCity.

Cities: Skylines - After Dark.
Cities: Skylines - After Dark. Bilde: Paradox Interactive

Hvis du vinner får du Deluxe-utgaven av spillet, samt den finurlig navngitte tilleggspakken After Dark – begge på Steam. Med After Dark får man plutselig mulighet til å utforske bybildet etter mørkets frembrudd, noe som blant annet vil påvirke trafikkflyt, turisme og bylivets gang.

Slik kan du vinne

For å delta i trekningen må man svare korrekt på to spørsmål, som er forfattet av Spillquiz med Magnus og Jon Cato – et månedlig arrangement på Tilt i Oslo. Husk å oppgi adressen din slik at vi vet hvor premien skal sendes. Fristen for å delta er midnatt samme dag som luken er åpnet, og vinnerne trekkes og annonseres i egen artikkel på mandager.

Sjekk også julekalenderen hos våre søsternettsted Tek.no. I tillegg har våre nye eiere i TU.no en kalender som er verdt å sjekke ut.

Konkurransen ble avsluttet fr. 18. des. 23:59.

  1. I hvilket land holder utviklerne bak City Skylines til?
  1. Det opprinnelige bybyggespillet SimCity ble til fordi spillets utvikler lagde et kartverktøy for et annet spill som så ble fundamentet for SimCity. Hvilket spill ble kartverktøyet laget til?

Kommentarer (4)

Forsiden akkurat nå

Til toppen