Spillperler til nye plattformer

Konsolleiere får mer moro

Plants vs. Zombies kommer til 360, Castle Crashers til PS3 og La Mulana til Wii.

Plants vs. Zombies fikk en svært varm mottakelse på PC (vår anmelder gav det en åtter), og nå er det klart at dette ultrasjarmerende spillet kommer til Xbox Live Arcade. I Plants vs. Zombies må du beskytte plenen din fra zombier (for hvem vil vel ha zombier på plenen?), ved hjelp av ulike typer krigerske planter. Det er ikke klart når spillet kommer til Xbox 360.

Xbox 360-eiere har lenge kunnet glede seg over det flotte actioneventyret Castle Crashers, hvor en gruppe riddere må forsvare landet sitt mot grusomme monstre og det som verre er. Spillet fungerer litt som klassiske Golden Axe (originalversjonen, ikke nyversjonen), og leverer en heftig spillopplevelse full av humor. Snart kommer det også til PSN, slik at PS3-spillere kan ta del i moroa. Originalutgaven fikk, som Plants vs. Zombies, karakteren åtte i vår anmeldelse.

Til sist tar vi med at La Mulana er på vei til Wii. Dette er et todimensjonalt plattformeventyr laget i stil med de gode, gamle Castlevania og Metroid-spillene, med stilig retrografikk og et gameplay mange har blitt forelsket i. Den originale PC-utgaven kan lastes ned gratis.

Siste fra forsiden