Kratos slåss i Mortal Kombat

Tordenguden Raiden får selskap av krigsguden Kratos, men bare på PS3.

Den blodige og til tider kontroversielle slåssespillserien Mortal Kombat får snart et nytt tilskudd, og i tillegg til flere av seriens gamle veteraner får vi stifte bekjentskap med nye slåsskjemper.

En av disse er Kratos, som bør være kjent for de fleste. Han er hovedpersonen i God of War-spillene, og har egenhendig slaktet omtrent hele den greske olympen. Men hvis du nå gledet deg til å endelig få kontrollere den sinte spartaneren på Xbox 360 må du finne deg i å bli skuffet. Han er nemlig eksklusiv til PlayStation 3-versjonen av nye Mortal Kombat.

Kan Kratos slå disse to?

Nyheten stammer fra Official PlayStation Magazine, og har dukket opp på nettet via Skillshot. De forteller også at Kratos ikke blir tilgjengelig i historiemodus.

Naturligvis regner vi ikke med at PS3-versjonen blir den eneste som får en eksklusiv figur, så da gjenstår det å se om Master Chief eller noen andre plukker opp Mortal Kombat-fakkelen på Xbox 360. Halo-universet har jo tross alt blitt representert i et slåssespill tidligere.

Det er allerede bekreftet at figurer som Raiden, Scorpion, Sub-Zero, Jax, Mileena og Johnny Cage vender tilbake til det nye Mortal Kombat-spillet. En luring på Mortal Kombat-fansiten TMKS ser også ut til å ha avdekket figurer som Ermac, Goro, Quan Chi, Kabal, Smoke, Sindel og Stryker, via lydfiler han har funnet.

Nye Mortal Kombat er under utvikling hos NetherRealm Studios, som består av de gamle Mortal Kombat-utviklerne under ledelse av serieskaper Ed Boon. Spillet skal visstnok by på en mer moden stil, forbedrede slåssmekanismer i 2D-perspektiv og de blodigste henrettelseangrepene noensinne.

Slåssespillet lanseres i 2011, for PlayStation 3 og Xbox 360.

Siste fra forsiden