Krig, Mads Mikkelsen og babyer i esker

Se den nye traileren for Hideo Kojimas neste spill.

Under nattens The Game Awards-utdeling ble Metal Gear-skaper Hideo Kojima invitert opp på scenen for å motta en pris for sine mange bidrag til spillindustrien. Da takketalen var ferdig benyttet han like greit scenetiden til å vise frem en ny trailer for sitt neste spill – Death Stranding.

Danske Mads Mikkelsen spiller en mystisk figur i Death Stranding.
Kojima Productions

Videoen – som du kan se over – gjorde oss ikke mye klokere på hva Kojima Productions koker opp, men bekreftet blant annet at Hollywood-regissør Guillermo del Toro og skuespiller Mads Mikkelsen blir å se i spillet.

I traileren trasker del Toro gjennom en krigsherjet by, mens han bærer på en eske som tilsynelatende inneholder en levende baby. Deretter dukker en mystisk Mikkelsen opp som leder for noen mindre hyggelige soldater, men hva noe av dette skal bety kan vi bare gjette på.

Første prosjekt med nytt studio

Death Stranding er Kojimas aller første prosjekt siden han sa opp sitt tiårige samarbeid med Konami i fjor. Spillet ble først vist frem på Sonys pressekonferanse fra årets E3-messe, men annet at skuespiller Norman Reedus vil medvirke i spillet avslørte Kojima lite om hverken sjanger eller handling.

Noen måneder senere fikk vi vite at Death Stranding er et action-spill med en åpen verden som skal gi spilleren en grad av frihet. I tillegg vil spillet tilby en eller annen form for flerspiller.

Ellers vet vi at Death Stranding kommer til PlayStation 4, men en slippdato eller muligheten for lansering på andre plattformer vet vi ikke noe om.

Siste fra forsiden