Tilbake til Kursk

Krigen som ingen ende vil ta

Andre verdenskrig fortsetter i Theatre of War 2: Kursk 1943.

1C Company har kunngjort Theatre of War 2: Kursk 1943, et taktisk strategispill hvor vi får gjenoppleve det blodige og svært viktige slaget ved Kursk. Fra 5. juli til 23. august 1943 forsøkte tyskerne seg på en siste offensiv i øst, og sovjeternes avgjørende seier sørget for at tyskerne måtte bruke resten av krigen på å rygge - helt tilbake til Berlin. Slaget ved Kursk regnes som tidenes største stridsvognslag.

Spillet gir deg over 20 historieoppdrag i to forskjellige kampanjer (en for tyskerne og en for russerne). Spillet kommer med rekke nye kjøretøy, over 40 typer utstyr, realistisk artilleri- og luftstøtte og et system hvor resultatene fra ett oppdrag blir med deg til det neste.

I tillegg får vi en helt ny flerspillermodus og et innebygd redigeringsverktøy som lar deg designe dine egne scenarier. For mer informasjon peker 1C Company på spillets offisielle nettsted, men i skrivende stund ser ikke dette ut til å være oppe.

Det er ikke klart når spillet skal lanseres, og den vestlige utgiveren av de to tidligere Theatre of War-spillene, Battlefront, nevnes ikke i pressemeldingen fra 1C Company. Mer informasjon om originalutgaven av Theatre of War 2 finner du hos Battlefront.

Siste fra forsiden