Kritikerroste Hellblade: Senua's Sacrifice slippes til Xbox One

Og på Xbox One X blir spillet enda bedre.

Ninja Theory

Foreløpig er det bare PC- og PlayStation 4-eiere som har kunnet kose seg med indie-spillet Hellblade Senua's Sacrifice, et spill vår anmelder tildelte full pott i sin anmeldelse. Nå melder utvikleren Ninja Theory at spillet omsider også skal slippes på Xbox One-plattformen.

Xbox One-versjonen av Hellblade Senua's Sacrifice kommer på markedet den 11. april, og som med de andre versjonene kommer også denne kun i digital utgave.

Ninja Theory

Mer visuelt snadder på Xbox One X

Dersom man sitter på en Xbox One X-maskin vil man få tilgang til en bedre utgave av spillet via tre forskjellige «performance»-moduser. Den ene modusen gir deg ekstra visuelle effekter, den andre garanterer bildeflyt på 60 bilder per sekund, mens den tredje gir deg dynamisk oppløsningsskalering opp til 4K-kvalitet.

Hellblade Senua's Sacrifice ble svært kritikerrost av mange nettsider da det ble lansert i fjor høst, blant annet på grunn av det unike premisset, de kunstneriske kvalitetene og atmosfæren. Spillet blander flere sjangre og skiller seg blant annet ut gjennom sitt fokus på psykologisk skrekk.

– Jeg er takknemlig for den ferden jeg har vært på med Senua. Den har vært vakker, forferdelig og – til tross for det gudommelige – ekte. Jeg har aldri spilt et spill helt som Hellblade, for måten det bruker psykologisk skrekk og redsel, tilbyr glimt av håp og samtidig perfeksjonerer slåssing, er fabelaktig, skrev vår anmelder, som klasket til med 10 av 10 poeng og kalte spillet et av fjorårets beste og viktigste.

Mange indie-spill er også på vei til Nintendo Switch: Her er listen »

Siste fra forsiden