Journey - PC

Kritikerroste Journey lanseres på PC neste uke

Kun via Epic-butikken.

Annapurna Interactive

Det mye omtalte eventyrspillet Journey er omsider klart til å ta turen over fra PlayStation til PC. Som utgiver Annapurna Interactive kunngjorde denne uken blir PC-versjonen tilgjengelig 6. juni.

Journey ble opprinnelig lansert i 2012.
Annapurna Interactive

Det er PlayStation 4-utgaven som porteres over, med diverse oppgraderinger fra originalen som Thatgamecompany lanserte i 2012. Disse inkluderer blant annet forbedret grafikk, med støtte for 4K-oppløsning.

Som opprinnelig kunngjort i desember i fjor, blir Journey på PC kun tilgjengelig via Epic Games Store. Nettbutikken har for tiden store tilbud på en rekke spill, og du kan plukke opp Journey for bare fem dollar.

Les også: Epic-butikkens første storsalg har ikke akkurat gått på skinner »

Helt spesiell reise

Journey tar spillere med gjennom en øde ørken, på en reise som i sin tid skilte seg ut fra de fleste andre spill på markedet. Vår anmelder likte den opprinnelige PlayStation 3-utgaven godt og roste spillets utvikler for å tenke utenfor boksen.

– Journey er en fin opplevelse for deg som ønsker noe ganske annerledes enn det du er vant til. Det er nydelig å se på, det har rolig bakgrunnsmusikk som komplementerer de stemningsfulle omgivelsene, og det er rett og slett en fin reise. Jeg vet ikke om sjelen min er spesielt beriket, men jeg sitter i hvert fall igjen med et positivt inntrykk, skrev Marius Kjørmo i 2012.

Snart tar også et knippe Quantic Dream-spill veien til Epic-butikken.
Heavy Rain, Beyond: Two Souls og Detroit: Become Human kommer til PC »

Siste fra forsiden