The Elder Scrolls: Legends

Kroken på døren for Bethesdas Hearthstone-konkurrent

The Elder Scrolls: Legends får ingen flere oppdateringer.

Bethesda

Vi er bare halvveis ut i desember 2019, men allerede har måneden vært beinhard for samlekortspill. CD Projekt RED kunngjorde nylig stopp for Gwent på konsoll, og nå melder Bethesda at The Elder Scrolls: Legends legger inn årene.

Det er tøffe tider for samlekortsjangeren.
Bethesda

Via en melding på Reddit forteller utvikleren at all videre utvikling av Hearthstone-konkurrenten legges på is. Uttalelsen virker å holde døren åpen for at spillet kan gjøre et comeback i fremtiden, men alt av planlagt ekstrainnhold er nå satt på vent på ubegrenset tid.

I motsetning til konsoll-Gwent skal The Elder Scrolls: Legends fortsette å operere som før. Utvikleren vil holde liv i spillet enn så lenge, og lover månedlige kortbelønninger, diverse tidsbegrensede arrangementer i spillet og brukerstøtte for spillere.

Som takk for støtten vil alle spillere motta kortsamlingen The Tamriel Collection gratis. For å plukke opp denne trenger du kun logge deg inn i spillet.

Smart samlekortmoro

The Elder Scrolls: Legends ble opprinnelig avduket på E3 i 2015. Året etter gikk invitasjonene ut til en betatest av spillet, før den endelige lanseringen kom i 2017. Her i gården fikk Legends en god mottakelse, og anmelder Espen Jansen lot seg imponere av spillets sjarm og nyvinninger.

– The Elders Scrolls: Legends er et smart og svært engasjerende samlekortspill, hvor utvikler Dire Wolf Digital tydelig har latt seg inspirere av sjangerfrender som Hearthstone og Magic: The Gathering, og brukt denne inspirasjonen til å lage noe som er kjent, men samtidig nytt og spennende.

Les også: Bethesda vil at The Elder Scrolls VI skal holde på spillere i minst ti år »

Siste fra forsiden