Kultspillet Rune kan få oppfølger

Får vi et gjensyn med den blodige vikingverdenen?

Actioneventyret Rune ble lansert i 2000, og foregikk i en norrøn verden hvor gudene Odin og Loki gikk i tottene på hverandre. Spilleren fikk rollen som vikingen Ragnar, som måtte hindre Loki i å ta over Midgard.

Nå vurderer utviklerne av Rune, Human Head Studios, å lage en oppfølger. Dette forteller de via en nylansert Facebook-side dedikert til prosjektet. Dessverre vil de ikke ut med flere detaljer om prosjektet eller hvordan de eventuelt har tenkt å finansiere det.

Annonseringens timing er litt interessant, ettersom ryktene vil ha det til at Human Heads storprosjekt, Prey 2, er kansellert. Spillet skulle egentlig vises frem under Game Developer's Conference i mars, men utgiver Bethesda Softworks avlyste disse i forkant av messen.

Hvis Prey 2 virkelig er kansellert kan det med andre ord være at Human Head er på desperat jakt etter et annet spill å jobbe med.

På Facebook-siden har Human Head lagt ut konseptbilder, samt bilder og musikk fra originalspillet. De spør også brukerne om hva slags enspillergameplay de foretrekker, og for øyeblikket ligger utforskning og kamp i en delt ledelse.

Siste fra forsiden