Last ned Crysis for konsoll til uka

Nyversjonen av lekkerbiskenen har fått slippdato.

Ikke én måned har passert siden vi kunne melde at velkjente Crysis får en nyutgivelse til Xbox 360 og PlayStation 3, men nå sitter vi allerede med slippdatoen i hendene.

Det er 4. oktober du må krote en rød sirkel rundt i almanakken om du vil være først ute med å spille konsollversjonen av skytespillet. Ifølge Gamespot er det da Crysis går i salg på Xbox Live Arcade og PlayStation Network til drøyt 140 kroner eller 1600 Microsoft Points.

Så pent kan Crysis være til PC.

Spillet inneholder i første omgang bare enspillerdelen, som til gjengjeld er pusset på og skreddersydd til konsollmaskinvare. Det er ikke kjent hvor stor nedlastingen blir enda.

Lekkerbisk

Originalen er fortsatt kjent som et av de peneste og mest krevende videospillene å kjøre. Derfor har utvikler Crytek brukt triks som nye lyseffekter for å gjøre det egnet til konsoll, i tillegg til at styringen er fikset til å passe med styrespaker. Skytespillet får også støtte for stereoskopisk 3D til begge konsollene.

Vår anmelder Joachim fikk ikke nok av Crysis, og gav det en nier i sin tid. Begrunnelsen var blant annet at:

– På tross av at utviklerne kludrer det litt til på slutten, er Crysis et knallspill. Det er et spill absolutt alle som liker skytespill må spille, både fordi det rent teknisk sett overgår alt annet på markedet, og fordi de første ti timene leverer noe av det ypperste vi har sett innen skytespillaction. Det er lite som er så herlig og intenst som å leke katt og mus med fienden i jungelen.

Konsollversjonen av Crysis er altså å finne til Xbox 360 og PlayStation 3 den 4. oktober.

Siste fra forsiden