Flerspillerinnhold til Brütal Legend

Last ned mens de er gratis

Neste måned blir det nye slagmarker å kjempe på.

Tim Schafers kjærlighetserklæring til metall og tungrock, Brütal Legend, inneholder en flerspillermodus basert på strategikampene i enspillerdelen. Her skal to «band» bygge opp scenene sine og samle fans, for så å sende horder av metallinspirerte enheter for å kverke motstanderens tropper og ramponere scenen deres.

Elleville fans venter på mer innhold

EA og utvikler Double Fine har nå kunngjort det første nedlastbare innholdet til Brütal Legend, og det består av to nye flerspillerkart. I Circle of Tears skal bandene kjempe på en sirkelformet øy omringet av vann, mens Death's Fjord foregår på et frossent fjell.

Pakken har navnet Tears of the Hextadon, og i tillegg til de to kartene får alle som laster den ned en ny øks, Blade of Ormagöden. Xbox 360-eiere kan kjøpe pakken for 400 Microsoft-poeng fra 3. november, mens den legges opp på PlayStation Network fra 5. november. Til gjengjeld for den lille forsinkelsen kan PlayStation 3-utgaven av pakken lastes ned gratis fram til 19. november. Deretter vil den koste førti kroner.

- Jeg spiller Brütal Legend på nett hver kveld, og jeg må ha flere kart. Circle of Tears er oppkalt etter tårene til mine slagene fiender, og Death’s Fjord er en hyllest til mine nordiske forfedre og deres forkjærlighet for fangeysere og... For å være helt ærlig syntes jeg bare navnet hørtes kult ut, babler Schafer i pressemeldingen.

Siste fra forsiden