Layers of Fears

Layers of Fears høres ut som en slags oppussing av seriens første spill

Bloober Team lover psykedelisk grøss og en ny retning for historien.

Allerede før Summer Game Fest gikk det masse rykter om et nytt Layers of Fear-spill. Disse viste seg å stemme, og torsdag kunne Bloober Team avduke Layers of Fears.

Som med seriens tidligere innslag lover utvikleren en opplevelse stappfull av psykedelisk grøss. Du kan få en smakebit på dette i traileren øverst i artikkelen.

Basert på spillets beskrivelse høres det ellers ut som en slags ny variant av seriens første spill. I en pressemelding skriver Bloober Team at målet opprinnelig var å gjenskape Layers of Fear og Layers of Fear 2, men at teamet landet på en annen løsning.

– Planen vår var å gjenskape spillene, men vi hadde ikke lyst til å bare lage en enkel samling med to oppussede spill. Vi kom frem til en ny tilnærming, noe som kanskje ikke er helt åpenbart. Men jeg kan fortelle dere at det er en grunn til at spillet heter Layers of Fears, sa Bloober-sjef Piotr Babieno.

Videre skriver utvikleren at Layers of Fears tar både historien og spillingen i en «overraskende ny retning». Mye mystikk og hemmeligheter ute og går, altså. Layers of Fears lanseres for PC, PlayStation 5 og Xbox Series X/S tidlig i 2023.

Her finner du flere nyheter fra årets ikke-E3 »

Siste fra forsiden