Lek gud på PlayStation 3

From Dust er snart tilgjengelig på PlayStation Network.

Gudesimulatoren From Dust fant veien til Xbox 360 og PC tidligere i sommer. Nå har turen kommet til Sonys stuekonsoll.

14. september er datoen From Dust lander i de virtuelle hyllene til PlayStation Network. Med andre ord er det under en uke til vi kan finne frem vår indre landskapsarkitekt på PlayStation 3.

Omdiskutert

Det kritikerroste spillet har vært omdiskutert denne sommeren, etter at utgiver Ubisoft feilinformerte spillerne om PC-utgavens kopisperre. Ifølge Ubisoft krevde spillet at du registrerte det på nett én gang ved første oppstart, men det viste seg snart at konstant nettilkobling var nødvendig for å få spillet til å fungere.

Eyafjalla-hva-for-noe?

Etter en klagestorm fra sinte kunder, snudde Ubisoft på flisa og lovet å gi ut en fiks som fjernet behovet for konstant nettilgang. Fiksen skal etter sigende være ute nå, ifølge Cinemablend.

Sandkasse-sandkassespill

I From Dust sitter du bokstavelig bak spakene som styrer verden. Gjennom å heve og senke landmasser, vann og lava, bygges og utvikles landskap og sivilisasjon. Det unike og fysikkbaserte konseptet falt godt i smak hos vår anmelder, som ga spillet en knallsterk nier:

– From Dust er eit kreativt og modig spel som tør å bryte med alt vi er vande med. Klart vi har sett spel der du tek rolla som ein Gud før, men ikkje på denne måten. Eg kan garantere deg at du aldri har spelt eit spel der naturen blir så til dei grader styrt av ein fysikk som imponerande nok oppfører seg slik du forventar at den skal gjere i det verkelege liv. […] From Dust sitt unike konsept er kanskje ikkje for alle, men det er eit spel som verkeleg slår fast at det framleis er fullt mogleg å kome på nye konsept og idear som kan vere minst like verdfulle å bruke tida på som ditt siste storspel.

Sjekk også vår Spillkalender! Her får du full oversikt over når dine favorittspill kommer.

Siste fra forsiden