Lekkasje viser oss første glimt av den neste Destiny-utvidelsen

Destiny-påbygget heter Rise of Iron.

«viking805fan», reddit.com

Natt til fredag dukket det opp et bilde på Reddit av en reklameplakat for Destiny: Rise of Iron. Bildet er hentet fra en Snapchat-konto.

Dette er antageligvis det første glimtet vi har fått av den fjerde utvidelsespakken til Destiny, som vi allerede vet skal komme i løpet av 2016. Nettstedet Kotaku har også funnet kilder på at plakaten er reell, og fikk i samme slengen vite at den nye utvidelsen skal inneholde et nytt «raid».

Den lekkede reklameplakaten.
«viking805fan», reddit.com

Reklameplakaten viser det som virker å være Lord Saladin, som vanligvis i spillet selger utstyr til spillere i Tower-området – her avbildet med en hammer som er svøpt i flammer. Rundt ham står det flere ulver, og bak ham en ødelagt vegg.

Stort mer vet vi ikke om den kommende utgivelsen ennå, men det er nærliggende å tro at E3 vil by på mer informasjon om hva Destiny-spillerne har i vente.

For en måneds tid siden skrev vi om at fansen kanskje har greid å snuse frem slippdatoen for den kommende utvidelsen. Etter en rekke kryptiske hendelser – mest sannsynlig en PR-kampanje i regi av Bungie – kom man frem til at 20. september virker som en sannsynlig slippdato, basert på et «Grimoire lore»-kort som ble funnet i april-oppdateringen.

Storserie for Bungie

Siden lanseringen i 2014 – som ble møtt med en noe lunken mottagelse fra kritikerne – har Destiny fått kontinuerlige oppdateringer og utvidelser. Etter fjorårets storoppdatering, The Taken King, fikk spillet stilnet mye av kritikken.

Ifølge Activision har Destiny satt heftige rekorder: den største lanseringen for en ny serie i spillhistorien, samt blant de ti største spillanseringene noensinne.

Tidligere i år bekreftet også Activision at oppfølgeren Destiny 2 kommer i 2017.

Vi visste fra før av at spillet får en oppfølger:
Destiny-oppfølgeren er allerede under utvikling »

Siste fra forsiden