Lekkede skjermbilder viser ny Call of Duty-modus

Frister det å kjempe mot aliens istedet for zombier?

Call of Duty: Ghosts.
Activision

Skal vi tro lekkede skjermbilder (via Eurogamer) får kommende Call of Duty: Ghosts en ny spillmodus. Skytespillserien er ikke fremmed for å tilby zombieslakting over en lav sko, men i år ser det ut til at de udøde må vike for utenomjordiske vesener.

Lekket skjermbilde som angivelig viser Extincition-modusen.

Skjermbilcene viser en modus som heter Extinction, som etter alt å dømme skal la spillere samarbeide om å meie ned aliens, samt ødelegge koloniene deres. Stort mer enn dette er det ikke lett å fiske ut av bildene.

Activision har på sin side hintet til at en slik modus ligger på lur i en Instagram-oppdatering. I den korte snutten glir det tåkete Ghost-emblemet over i noe som kan ligne på et treøyd romvesen.

Infinity Wards år

Årets bidrag i Call of Duty-serien er utviklet av Infinity Ward, kontra fjorårets Treyarch-spill: Call of Duty: Black Ops II. De to utviklingsstudioene veksler på å bidra til skytespillserien, noe som gjør at vi kan få et nytt Call of Duty-spill hvert eneste år.

Call of Duty: Ghosts er Infinity Wards nyeste bidrag.

Da vi gløttet på spillet i sommer var vi ikke helt overbevist om at Modern Warfare-utvikleren skulle hadde en innertier på lur. I hvert fall ikke på enspillersegmentet.

Call of Duty: Ghosts virker på mange måter å bli et spill fanget mellom to generasjoner. Noen nyvinninger er det, men det er tydelig at Activision og Infinity Ward sparer på kruttet nå i første omgang, skrev vår utsendte E3-journalist den gang.

Call of Duty: Ghosts kommer 5. november til Xbox 360, Windows, PlayStation 3 og Wii U. En PlayStation 4-utgave er klar ved konsollanseringen 29. november, mens en Xbox One-versjon mest sannsynlig ikke blir å se før konsollen kommer til Norge neste år.

Les også: Så kraftig må PC-en din være for å spille Call of Duty: Ghosts
Les også: Sniktitt på Call of Duty: Ghosts

Siste fra forsiden