Leserne knuste vår redaktør!

De tok utfordringen i FIFA 11 og vant valgfrie spill.

Som et ledd i aktivitetene rundt spillturneringen Gamer’s Paradise ønsker vi i Gamer.no å holde ulike konkurranser for å skape engasjement og kreativitet blant leserne våre. Vi har masse spennende premier som skal deles ut, så det er bare å følge med i dagene og ukene frem mot den store finalen i Oslo 24.-26. juni.

Det første vi ønsker å gjøre er å la leserne bryne seg på redaksjonen i utvalgte spill, og vi startet i kveld. Vår fotballfrelste redaktør. Tor-Steinar Nastad Tangedal, stilte opp i FIFA 11 på Xbox 360. Han skryter jo stadig av sine egenskaper med virtuelle baller, så det er tide noen får satt ham på plass.

Les også: Premier for 250 000 kroner i spillturneringen

Tor-Steinar Nastad Tangedal i sin første kamp for Barnet F.C.

Tor-Steinar spilte mot åtte lesere i kveld mellom klokken 19 og 22. Disse hadde meldte seg på med sitt «gamertag» i kommentarfeltet under, og ble trukket ut tilfeldig. Ikke overraskende tapte han alle kampene, bortsett fra to som endte uavgjort. Det betyr at alle utfordrende stakk av med to gavekort hver på Elkjøp. Hver av gavekortene kan løses inn i et valgfritt spill. Forumbruker «stinis87» får en ekstra overraskelse i posten for sin overlegne 6-1 seier.

Følg med i tiden fremover for flere konkurranser og muligheter til å utforde redaksjonen i Gamer.no!

Siste fra forsiden