Let etter liv i nytt solsystem

Science fiction-spillet J.U.L.I.A. har fått utgiver.

Eventyrspillet J.U.L.I.A. er under utvikling hos det vesle tsjekkiske spillstudioet Cardboard Box Entertainment, og har nå fått seg en internasjonal utgiver i form av Lace Mamba Global. De vil lansere spillet over hele verden, og begynner med Storbritannia og Irland første kvartal neste år. I tillegg vil spillet lanseres via nedlasting.

Utforsk fremmede planeter.

I J.U.L.I.A. spiller du Rachel Manners, som våkner opp i et romskip etter å ha vært i kryo-søvn i flere tiår. Det viser seg at hun den eneste overlevende i en ekspedisjon hvor målet var å komme i kontakt med utenomjordiske livsformer.

Nå må hun finne ut hva som har gått galt, og om hun kan utføre oppdraget på egenhånd. Men først av alt må hun utbedre skadene romskipet har fått etter et ublidt møte med en meteorsverm.

Romskipet har tatt henne med til et solsystem med seks forskjellige planeter. Ved hjelp av romskipets kunstige intelligens (J.U.L.I.A.) og en mobil robot må hun avdekke planetenes mange hemmeligheter, og det tar ikke lang tid før hun møter de første utenomjordiske livsformene.

Spillet har allerede fått mye positiv oppmerksomhet fra nettsteder dedikert til eventyrspill, og de som har sett det mener det tilbyr en unik og spennende spillopplevelse. Finn ut mer på det offisielle nettstedet.

Siste fra forsiden