Fallout 76: Wastelanders

Liten forsinkelse for Fallout 76: Wastelanders

Grunnet hjemmekontor trenger Bethesda mer tid til testing av den omfattende utvidelsen.

Bethesda

Krav eller ønsker om å jobbe hjemme i disse tider skaper nye utfordringer for folk verden over. Bethesda er blant en rekke selskaper som har innført hjemmekontor i håp om å begrense spredningen av koronavirus, og den nye situasjonen har nå ført til forsinkelser.

Fallout 76-teamet trenger litt mer tid til testing av Wastelanders.
Bethesda

I en uttalelse på sine nettsider forteller utvikleren at den kommende Fallout 76-utvidelsen Wastelanders kommer litt senere enn opprinnelig planlagt. Teamet forsikrer imidlertid om at det kun er snakk om en liten forsinkelse – med lansering flyttet fra 7. til 14. april.

– [Situasjonen] har påvirket vår evne til å gjennomføre den siste testfasen vi trenger for Wastelanders, og vi må derfor utsette lanseringen en uke, fra 7. til 14. april. Vi har gjort alt vi kan for å minimere forsinkelsen, og gleder oss til alle kan få spille, skriver teamet.

Utvikleren lover for øvrig at endringene i hvordan Bethesda opererer ikke vil påvirke selskapets tjenester. Servere for spill, som for eksempel Fallout 76, skal dermed fortsette som vanlig.

Blir mer som et vanlig Fallout-spill

Wastelanders, som ble avduket under E3 i fjor, innfører store endringer til Fallout 76. Utvidelsen skilter i hovedsak med en skikkelig historie, tydelige oppdrag, valg og konsekvenser og datastyrte figurer – noe spillere savnet fra den opprinnelige opplevelsen.

Bethesda har selv innrømmet at originalspillet ikke levde opp til hva fansen ønsket seg. Wastelanders kan på mange måter oppfattes som en bønn om tilgivelse, som forvandler Fallout 76 til et mer tradisjonelt Fallout-spill.

Les også: Fallout 76-spillere hamstrer toalettpapir »

Siste fra forsiden