Little Big Adventure er relansert

Som vi gjettet: Twinsen er tilbake på PC-skjermen.

I går la nettbutikken Good Old Games opp et teaser-bilde som fikk oss til å gjette at Little Big Adventure-spillene var på vei til butikken. I dag er det klart at vi gjettet riktig, for Little Big Adventure er nå ute på Good Old Games.

Snadder fra nittitallet.

I en pressemelding sier Good Old Games dessuten at oppfølgeren lanseres snart. Prisen er 5,99 dollar, altså cirka 34 kroner, for hvert spill. Med på kjøpet får du konseptbilder og annet ekstramateriale.

– Nyutgivelsen av Little Big Adventure er en frisk ny start. Jeg har akkurat startet et selskap som skal lage kvalitetsspill med en ekte, artistisk tilnærming. For meg er Little Big Adventure et eksempel på den typen spill jeg vil lage i fremtiden: Innovativt, moro og med massevis av personlighet, sier Didier Chanfray, som var en av originalspillets skapere.

Little Big Adventure er et gigantisk og åpent actioneventyr hvor handlingen sees skrått ovenfra. Du styrer Twinsen, som har blitt fengslet etter at han forsøkte å advare omverdenen om ødeleggelser han så for seg i en drøm.

Spillet fikk mye ros da det først kom ut, og regnes i dag som en av nittitallets største PC-klassikere.

Siste fra forsiden