Little Big Adventure til GOG?

Twinsens to eventyr kan bli relansert.

Nettbutikken Good Old Games spesialiserer seg i å gi ut gamle PC-spill fri for kopisperrer og kompatible med nye operativsystemer. De har allerede relansert mange av de største klassikerne plattformen har å by på, og nå kan det virke som de har nok en herlig duo å by på.

Et teaserbilde på forsiden viser nemlig konseptkunst som minner veldig om hovedpersonen i de franske Little Big Planet-spillene (kjent som Relentless: Twinsen's Adventure og Twinsen's Odyssey i USA).

Hva tror du dette er?

Vi har allerede hørt at skaperne av de to klassikerne jobber med å få relansert spillene på nettet, og håper til og med å lage en oppfølger etter hvert. Derfor virker det slett ikke usannsynlig at Good Old Games har fått kloa i spillene.

Little Big Adventure-spillene er isometriske actioneventyr satt til svært sjarmerende miljøer. Spillene foregikk i store og åpne omgivelser, og mange av gåtene og utfordringene kunne løses i den rekkefølgen spilleren ønsket.

Det er selvsagt ikke garantert at det er de to Little Big Adventure-spillene som kommer til Good Old Games, så hvis du har noen bedre forslag er det bare å komme med dem i diskusjonstråden.

Siste fra forsiden