Live for Speed S2 Alpha ute nå

Den første offentlige versjonen av den nettbaserte racingsimulatoren Live for Speed S2 er nå lansert.

Live for Speed har gradvis bygd seg opp et velfortjent rykte som en tittel alle bilfrelste med respekt for seg selv må eie, og nå er utviklerne i ferd med å lansere Live for Speed S2. Denne versjonen introduserer ting som detaljert dekkfysikk som blant annet måler dekkslitasje, samt en realistisk skademodell.

Naturligvis får vi også nye biler - to nye enseters racerbiler, tre nye GTR-biler, to nye forhjulsdrevne biler og to sportsbiler. Nye baner får vi også, nemlig Kyoto Ring, Westhill og Aston. Bilene bruker nå drivstoff, og utviklerne har lagt til en depotstoppfunksjon, noe som introduserer nye taktiske hensyn til gameplayet. Dessuten kommer Live for Speed S2 med flere forbedringer i forhold til realismen.

Den første offentlige versjonen av Live for Speed S2 er en såkalt alpha-versjon, noe som betyr at den ikke er helt ferdigutviklet enda. Utviklerne har likevel valgt å lansere den, da de mener standarden er høy nok til at spillmiljøet ville få glede av den nye versjonen. De som er livredde for bugs bør kanskje vente til den endelige versjonen lanseres.

For å spille Live for Speed S2 blir du nødt til å kjøpe lisens fra utviklerne. For mer informasjon om dette, kan du besøke spillets offisielle nettsted, hvor du også finner de nødvendige nedlastningslenkene.

Siste fra forsiden