Løs nye mysterier som Sherlock Holmes

Mesterdetektiven tar i bruk Unreal Engine 3.

The Testament of Sherlock Holmes ble mottatt med blandede følelser da det det ble sluppet i høst. Det stopper imidlertidig ikke utvikler Frogwares i å jobbe med et nytt spill basert på mesterdetektiven kalt Crimes and Punishments: Sherlock Holmes.

I en pressemelding fredag forteller Frogwares at de vil basere det neste spillet på spillmotoren Unreal Engine 3, og det gir større muligheter på den visuelle siden, med blant annet dynamisk lys, skygger og jevnere animasjoner.

Crimes and Punishments skal fortsette i samme spor som The Testamente of Sherlock Holmes, det første spillet i serien som erstattet den klassiske pek-og-klikk-mekanikken med manøvrering i tredjeperson.

Vi blir også lovet en oppusset Sherlock Holmes. Utviklerne går vekk fra den tradisjonelle personligheten fra 60-tallet, og setter i stedet sammen en mer moderne detektiv som skal passe spillets tittel bedre.

Frogwares vil gi deg som spiller en større frihet til å utforskingen verdenen. Det betyr at du ikke lenger bare er en tilskuer til egen etterforskning, men tar valg i historien som påvirker omdømmet og gir konsekvenser videre i spillet.

Her er de første skjermbildene:

Crimes and Punishments: Sherlock Holmes forventes å komme i salg til Xbox 360, PlayStation 3 og PC i løpet av året.

Siste fra forsiden