Lovende Fallout: New Vegas-mod byr på et helt nytt eventyr

Torsdag slippes fan-skapte Autumn Leaves.

baronvonchateau

Å slippe en Fallout: New Vegas-modifikasjon bare én måned før Fallout 4 slippes på markedet, virker som en genistrek. Det er nettopp dette gjengen bak Fallout: Autumn Leaves bryner seg på – den svært så omfattende modifikasjonen slippes allerede torsdag 1. oktober. Da blir den å finne på dens NexusMods-side.

I Autumn Leaves får vi et nytt eventyr i Mojave-ødelandet, der vi snubler over et eldgammelt bibliotek som er bebodd av bevisste maskiner.

– I dette glemte hvelvet vil du finne ut at du kanskje ikke kjenner deg selv så godt som du trodde, lokker pressemeldingen.

Virker finpolert

Autumn Leaves-trailer. (Video: Autumn Leaves)

Det loves at over 2000 ferske dialoglinjer skal ha blitt tatt opp for å gi nye figurene i spillet liv.

– Konfrontert av et helt rollegalleri av elskverdig uforutsigbare roboter som er programmert til å emulere menneskelige følelser, vil spillerne bli utfordret til å løse et eldgammelt mordmysterium, og kanskje – bare kanskje – hjelpe maskinene med å finne seg selv. Eller sprenge dem i lufta, beskriver utviklerne i pressemeldingen.

I tillegg er det nye perks å spore, flere slutter man kan nå avhengig av hva man gjør, og et helt ferskt lydspor komponert av Pablo Coma. Anslagsvis vil du klokke inn syv timer på eventyret før du har nådd slutten.

Skal vi dømme ut av de to videoene som utviklerne har sluppet – som du kan se til høyre og nederst i artikkelen – vil dette bli en finpolert modifikasjon.

Fallout-samling på horisonten

Modifikasjonen er ikke det eneste man kan kose seg med av Fallout-snadder innen Fallout 4 kommer 10. november. 2. oktober dukker nemlig Fallout Anthology opp til Windows, en bombeformet samleboks som inneholder Fallout, Fallout 2, Fallout Tactics, Fallout 3: Game of the Year Edition og Fallout New Vegas: Ultimate Edition.

Fikk du med deg han som forhåndsbestilte Fallout 4?
Bethesda godtok flaskekorker som betaling for Fallout 4 »

Introduksjonssekvensen. (Video: Autumn Leaves)

Siste fra forsiden