CIA-spill fra Atomic Games

Lyssky virksomhet

Den smått kontroversielle utvikleren jobber med et nytt prosjekt.

Amerikanske Atomic Games er kjent for taktikkserien Close Combat, men det siste året er det krigsspillet Six Days in Fallujah som har vakt mest oppmerksomhet. Six Days in Fallujah er en gjengivelse av Operasjon Phantom Fury fra Irak-krigen, og ble droppet av utgiver Konami etter negative tilbakemeldinger fra Statene.

Bildene er fra Six Days in Fallujah.

Atomic Games måtte også si opp flere av sine medarbeidere, men studioet har tydeligvis ikke gått under. De har nemlig kunngjort et nytt spillprosjekt, og denne gangen skal de ta for seg etterretningsorganisasjonen CIA. Tittelen på spillet er Breach, og bortsett fra at det dreier seg om et førstepersonskyespill til PC og konsoll vet vi ingenting om det.

Pressemeldingen hinter om at Atomic Games samarbeider med etterretningstjenester og militæret, men inneholder ingen konkrete detaljer om hva dette betyr for spillet. Noen dato er heller ikke satt.

Vi får sikkert høre mer om Breach om ikke så alt for lenge, og forhåpentligvis betyr ikke denne kunngjøringen at Six Days in Fallujah er droppet til fordel for dette.

Siste fra forsiden