Lyst på en tur til Mars?

Simulatoren Lunar Flight lar seg inspirere av NASA.

Lunar Flight er en simulator der du får fly romfartøy i over månelandskaper, og utføre alt fra fraktoppdrag til vitenskapelige turer. Spillet kan nesten virke som en ultrarealistisk versjon av den gamle klassikeren Lunar Lander, og hvis du tror det er lett å navigere deg rundt ved hjelp av rakettmotorer får du pent tro om igjen.

Nå har utvikleren av Lunar Flight latt seg inspirere av NASAs Curiosity-oppdrag, og lansert en oppdatering for spillet. Den finner sted på den røde planet, hvor du igjen får fly mellom ulike vitenskapelige baser og gjøre oppdrag. Tyngdekraften er selvsagt en helt annen enn på månen, og i tillegg må du forholde deg til nye utfordringer, som sidevind og sandstormer.

For de som blåser i å leke postbud kan ekstrapakken skilte med tolv nye «time trial»-løp, med tilhørende topplister på nettet. Et nytt lydspor med bakgrunnsmusikk får vi også.

Mars-pakken lastes ned som en gratis oppdatering for spillet, som en takk til alle som har kjøpt det. Lunar Flight er forøvrig på billigsalg på Steam i dag. Dermed får du leke deg både på månen og på Mars for prisen av en normal «mikrotransaksjon».

Les også: Terror på månen
Les også: Bitt av flybasillen

Trailer for Mars-pakken.
Månen er selvsagt fortsatt med.

Siste fra forsiden