Lyst til å spille Just Cause 2 i flerspiller?

Flerspillermodifikasjon for det eksplosive spillet får offisiell Steam-lansering.

Just Cause 2 er en enorm sandkasse full av galskap, og er sannsynligvis det eneste spillet der du kan taue en lastebil med et jagerfly. Eller i alle fall forsøke. Det eneste problemet er at spillet ble solgt uten flerspiller, så leken ble en litt ensom affære etter hvert.

Kjør forsiktig.

Spillmiljøet tok det videre

En av de store fordelene til PC-en som spillplattform er imidlertid at et spill kan fortsette å utvikles videre lenge etter at originalskaperne har forlatt det. Det er nettopp dette som har skjedd med Just Cause 2: En gruppe kreative og talentfulle spillere har laget en uoffisiell flerspillermodifikasjon for spillet, og nå er den snart ferdig.

Biltransport for viderekomne.

I den forbindelse har skaperne annonsert at modifikasjonen blant annet blir tilgjengelig på Steam. Det betyr at du kan legge den inn i spillbiblioteket ditt og starte den som et ordinært spill. Modifikasjonen får også fullstendig Steam-integrering, slik at det for eksempel blir lett å spille med vennene dine.

Den siste betatesten før lansering vil finne sted fra 7. til 14. desember. Om du ønsker å delta må du følge instruksjonene på utviklernes nettsted. Du må selvsagt også ha Just Cause 2 på Steam.

Hvis du har lyst til å finne ut hvorfor Just Cause 2 er så moro kan du lese vår anmeldelse. Spillet ble skapt av svenske Avalanche Studios, som nå jobber med et åpen verden-spill satt til Mad Max-universet.

Siste fra forsiden