Lyst til å spille Just Cause 2 i flerspiller?

Lyst til å spille Just Cause 2 i flerspiller?

Flerspillermodifikasjon for det eksplosive spillet får offisiell Steam-lansering.

Just Cause 2 er en enorm sandkasse full av galskap, og er sannsynligvis det eneste spillet der du kan taue en lastebil med et jagerfly. Eller i alle fall forsøke. Det eneste problemet er at spillet ble solgt uten flerspiller, så leken ble en litt ensom affære etter hvert.

Kjør forsiktig.
Kjør forsiktig.Foto: Avalanche Studios

Spillmiljøet tok det videre

En av de store fordelene til PC-en som spillplattform er imidlertid at et spill kan fortsette å utvikles videre lenge etter at originalskaperne har forlatt det. Det er nettopp dette som har skjedd med Just Cause 2: En gruppe kreative og talentfulle spillere har laget en uoffisiell flerspillermodifikasjon for spillet, og nå er den snart ferdig.

Biltransport for viderekomne.
Biltransport for viderekomne.Foto: Avalanche Studios

I den forbindelse har skaperne annonsert at modifikasjonen blant annet blir tilgjengelig på Steam. Det betyr at du kan legge den inn i spillbiblioteket ditt og starte den som et ordinært spill. Modifikasjonen får også fullstendig Steam-integrering, slik at det for eksempel blir lett å spille med vennene dine.

Den siste betatesten før lansering vil finne sted fra 7. til 14. desember. Om du ønsker å delta må du følge instruksjonene på utviklernes nettsted. Du må selvsagt også ha Just Cause 2 på Steam.

Hvis du har lyst til å finne ut hvorfor Just Cause 2 er så moro kan du lese vår anmeldelse. Spillet ble skapt av svenske Avalanche Studios, som nå jobber med et åpen verden-spill satt til Mad Max-universet.

Just Cause 2

Windows
Slippdato: 25. mars 2010
Sjanger: Action
Utvikler: Avalanche Studios
Utgiver: Square Enix

Kommentarer (9)

Forsiden akkurat nå

Til toppen