Mad Catz gir ut flyspill

I Damage Inc. får du kjempe over Pearl Harbor.

Mad Catz har tradisjonelt holdt seg til å selge tilbehør som joysticker og håndkontrollere, men nå planlegger de å også gi ut et spill. Det heter Damage Inc, og med er et flyspill satt til andre verdenskrig. Naturligvis benytter det seg gladelig av joystick, og spillets samlerutgave kommer faktisk med en stikke – Pacific AV8R FlightStick – inkludert. Om denne også dukker opp i Europa vet vi imidlertid ikke.

Trefninger over Wake Island.

Damage Inc finner sted under andre verdenskrig, og fokuserer på Stillehavsområdet. Det hele starter med japanernes overraskelsesangrep på Pearl Harbor, og ender opp i luften over et av krigens blodigste slag, på den vesle øya Iwo Jima nær Japan. Den historiebaserte kampanjen skal ta over tolv timer å fullføre, og støtter både enspiller og samarbeidsspilling. Utviklerne skal ha konsultert historikere for å gjenskape alle slagmarkene, flyene og hangarskipene i autentisk detalj.

Flerspiller blir en viktig del av pakka, og opp til åtte spillere får kjempe mot hverandre i lufta over Stillehavet. Spillet har flere ulike moduser, inkludert alle-mot-alle-kamp i «dogfight» og forsøk på å senke motstanderens hangarskip i «scratch one flattop».

Damage Inc. var tidligere kjent under arbeidstittelen War Wings, og er under utvikling hos australske Trickstar Games. Spillet skal lanseres til PS3 og Xbox 360 i sommer, i alle fall i USA. En PC-versjon ser også ut til å være under utvikling.

Siste fra forsiden