Mad Catz skal relansere Rock Band 3

Den lovpriste bandsimulatoren får en ny sjanse.

Rock Band 3 ble utgitt i fjor, og står igjen som et av de mest kritikerroste musikkspillene i historien. Det hjalp likevel ikke nevneverdig på markedssituasjonen, for bandsimulatoren solgte aldri i nærheten av forventet.

Som et resultat av det fikk en rekke ansatte hos Rock Band-skaperen Harmonix sparken, samtidig som utgiver MTV Games stanset all distribusjonsvirksomhet.

Kort tid etter ble det også klart at Activision la sin musikkserie Guitar Hero i dvale, fordi etterspørselen etter rytmespill hadde falt dramatisk.

Nå har Mad Catz sikret seg utgiverrettighetene, og ønsker med det å gi Rock Band 3 en ny sjanse. Det melder Joystiq.

Selskapet har det siste året vært offisiell produsent av de lovpriste instrumentene til musikksimulatoren, og skal bruke muligheten til å relansere Rock Band 3 i en pakke sammen med instrumenter som Wireless Keyboard Controller, Wireless Fender Stratocaster Guitar Controller og Wireless Fender Mustang Pro-Guitar Controller.

Rock Band 3 ble utgitt på Wii, DS, PlayStation 3 og Xbox 360, men det er kun sistnevnte som er aktuell for relansering i første omgang. Lanseringsdato eller pris for den nye pakken er ikke kjent.

Siste fra forsiden