Magicka-gjengen byr på action for Sony

Helldivers byr på samarbeid over tre PlayStation-formater.

En av flere overraskelser på gårsdagens Sony-konferanse var at de vil gi ut et nytt spill fra skaperne av PC-suksessen Magicka. Det heter Helldivers, og kommer til PlayStation 3, PlayStation 4 og Vita en eller annen gang neste år.

Action for fire

I likhet med Magicka er Helldivers et samarbeidsfokusert actionspill for opp til fire spillere der handlingen sees ovenfra. Men her foregår handlingen i en futuristisk science-fiction-verden, og miljøene det hele foregår i er dessuten dataskapte. Det vil si at de er forskjellige hver gang du spiller.

Hvor er trollmennene?

Spillet skilter både med lokal flerspiller og nettbasert flerspiller, og når du spiller over nettet er alle de tre plattformene kompatible med hverandre. Utviklerne hevder samarbeid blir svært nødvendig, og trekker blant annet frem at spillerne kan operere tunge våpen sammen. Det er også lurt å koordinere angrepene, for medspillerne blir skadd om du treffer dem.

Om du foretrekker å spille alene, der det kun er fiendene som kan skyte deg, byr spillet også på en historiedrevet solo-kampanje.

Les også: Anmeldelse av Magicka
Les også: Et lass med nye PlayStation 4-spel på veg

Eksplosiv trailer.

Siste fra forsiden