Majesco lager Taxi Driver-spill

Taxi Driver, fra Martin Scorsese, er den nyeste filmklassikeren som er i ferd med å få et eget spill.

Kultklassikeren Taxi Driver er snart 30 år gammel, og for å markere dette har Majesco sikret seg rettighetene til å spillmatisere denne klassikeren fra Martin Scorsese. I vanlig "offisiell pressemelding"-stil forteller de ytterst lite om hva vi kan forvente oss av gameplayet i spillet, men sier i stedet at de håper at spillet vil gi det samme usminkede innblikket i den skitne delen av New York som filmen gjorde.

I tillegg forteller Majesco at de gleder seg til å utvikle et spill som er lojalt i forhold til filmens ånd og stil. Selve utviklingen er det Papaya Studio som står for, og de har to større titler på rullebladet - Whirl Tour og Top Gear Dare Devil. Spillet skal lanseres til våren neste år, om alt går etter planen.

Taxi Driver er, for de som ikke er klar over det, en film fra 1976 som følger historien til Travis Bickle, en ensom Vietnamveteran med psykotiske problemer og et uheldig forhold til pornografi. Etter hvert som tilværelsen hans blir mer og mer mislykket mister han kontrollen, kjøper seg noen våpen og bestemmer seg for å ta livet av senatoren i staten.

Filmen er skrevet av Paul Schrader, og i rollene finner vi kjente skuespillere som Robert DeNiro, Jodie Foster, Harvey Keitel, Cybill Shepherd og Peter Boyle.

Siste fra forsiden