Maktkamp blant stjernene

Star Lords byr på turbasert strategi i rommet.

Iceberg Interactive fortsetter å sikre seg romstrategispill. Denne gangen har de annonsert at de vil gi ut det portugisiske Star Lords i løpet av årets fjerde kvartal.

Star Lords er et spill som gir deg rollen som statsleder på interplanetarisk skala. Du må bygge opp ditt eget romimperium ved hjelp av krigføring, økonomi, politikk og vitenskap. Spillet skilter med åtte forskjellige spillbare fraksjoner, hver med unike egenskaper, skip og teknologier, og i tillegg preges universet av uavhengige fraksjoner og pirater.

Handlingen er turbasert, og vi loves et dypt kampsystem samt muligheten til å skape og skreddersy egne romskip. Både LAN-spill, nettspill og lokal flerspiller på samme datamaskin støttes, og i enspiller loves vi datamotstandere som ikke «jukser», men spiller etter akkurat samme regelbok som menneskene.

– Denne utgivelsesavtalen ble faktisk signert for en stund siden, men vi ventet med annonseringen mens utviklerne i Arkavi gjorde en rekke forbedringer bak lukkede dører. Vi synes det er veldig spennende å kunne bringe 4X-spillere dette fabelaktige nye spillet senere i år, sier Iceberg-sjef Erik Schreuder.

Mer informasjon om det kommende spillet finner du på det offisielle nettstedet. Tidligere i år lanserte Iceberg romstrategispillet StarDrive samt en utvidelse til det kritikerroste Endless Space, og i snart kommer også Horizon. Det er med andre ord mye å velge mellom for de som liker strategisk stjernekrig.

Siste fra forsiden